محل تبلیغات شما

نحوه ثبت نام در سامانه ثبت صندوق فروش و حافظه مالیاتی(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

آموزش کامل و تصویری نحوه ثبت نام در سامانه ثبت صندوق فروش و حافظه مالیاتی

برای ثبت نام در سامانه ی ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی سازمان امور مالیاتی از کجا شروع کنم؟

برای شروع مودی ابتدا باید فرآیند ثبت نام الکترونیک خود را تکمیل نموده و در وضعیت ۴۵ قرار گرفته باشد.(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

سپس در بخش سایر خدمات در ثبت نام الکترونیک گزینه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی را انتخاب و فرآیند ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی را آغاز نماید.

به موجب بند (ی) تبصره ( ۶ ) قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و تبصره ( ۲ ) ماده ( ۱۶۹ ) قانون مالیاتهای مستقیم،کلیه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی ایران و یا سازمان نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی ایران صادر می شود، مکلفند در چارچوب آیین نامه تبصره ۲ ماده ( ۱۶۹ ) قانون مالیاتهای مستقیم نسبت به نصب، راه اندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی از ابتدای سال ۱۳۹۸ اقدام کنند.

علاوه بر این طبق اطلاعیه سازمان امور مالیاتی ۱۵ صنف به شرح زیر مکلف به نصب سامانه صندوق فروش از ابتدای سال ۱۳۹۹ گردیده اند:

اطلاعیه مهم سازمان امور مالیاتی کشور
فراخوان صاحبان محترم حرف و مشاغل مشمول نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش در اجرای ماده (۳) آیین نامه اجرایی تبصره (۲) ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحیه مصوب ۳۱/۰۴/۱۳۹۴ و تبصره (۱) ماده مذکور در خصوص تعیین اولویت مودیان مالیاتی برای نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش بر اساس قانون مزبور، تمامی صاحبان حرف و مشاغل(اشخاص حقیقی) زیر:

فراخوان صاحبان محترم حرف و مشاغل مشمول نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش

معرفی ۱۵ صنف مشمول نصب سامانه صندوق فروش از سال ۹۹

مودیانی که در جدول بالا فهرست شده اند، از ابتدای سال۱۳۹۹ مم به استفاده از سامانه صندوق فروش (پایانه پرداخت متصل به شبکه پرداخت بانکی) و صدور صورتحساب فروش (فاکتور) مطابق مقررات می باشند. (خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

لذا از کلیه صاحبان مشاغل و حرف مذکور دعوت به عمل میآید که از ابتدای مهرماه سال جاری با مراجعه به (خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)  نسبت به ثبت سریال استاندارد پایانه/پایانه های پرداخت متصل به شبکه پرداخت بانکی خود (کارتخوانهای بانکی) اقدام نمایند.

(لازم به ذکر است؛ مودیانی که از وضعیت ۴۵ کد اقتصادی خود اطمینان دارند، می توانند به طور مستقیم (خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز) مراجعه کنند.

تاریخ مشمولیت، مشمولین خدمات درمانی تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۰۱  است.

(مشمول بند (ی) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۳۹۸)و برای مودیانی که بعد از تاریخ فراخوان شروع به فعالیت رسمی نموده اند از تاریخ شروع فعالیت آن  ها می باشد که مودی باید در فیلد مربوطه تعیین نماید.

شماره سریال استاندارد پایانه فروشگاهی چیست ؟

شماره سریال صندوق همان شماره سریال کارتخوان می باشد که توسط شرکت های تأمین کننده که مجوز ارائه پایانه فروشگاهی (کارتخوان) را از سازمان مالیاتی کشور دریافت نموده‎اند برای هر دستگاه به صورت منحصر به فرد تخصیص داده شده است و در هنگام دریافت پایانه فروشگاهی (کارتخوان) در اختیار مودی قرار می گیرد.

شرکت های مجاز psp

ارائه کننده خدمات پرداخت بانک

آسان پرداخت پرشین              تجارت الکترونیک پارسیان
الکترونیک کارت دماوند             پرداخت الکترونیک سداد
پرداخت الکترونیک پاسارگاد                       سایان کارت
پرداخت الکترونیک سامان                   کیش فن آوا کارت
کارت اعتباری ایران کیش                      به پرداخت ملت
پرداخت الکترونیک سپهر                    پرداخت نوین آرین

تاریخ شروع بهره برداری چه زمانی می باشد؟

زمانی که اطلاعات صندوق و حافظه مالیاتی ثبت شده از سوی سازمان مالیاتی تایید شده و شناسه یکتا را برای مودی و ارسال می کند.

مقرر شده است این فیلد بعد از ارسال شناسه یکتا، برای مودی به صورت خودکار در فیلد مربوطه بارگذاری شود و نیازی به ثبت توسط مودی نمی‎باشد.

حافظه مالیاتی چیست؟

حافظه­ مالیاتی: نوعی حافظه الکترونیکی است که برای ثبت و نگهداری اطلاعات مندرج در صورتحسابهای الکترونیکی و انتقال آن به سامانه مودیان مورد استفاده قرار می گیرد. 

حافظه مالیاتی می تواند به شکل سخت افزار یا نرم افزاری باشد.

حافظه مالیاتی تحت نظارت سازمان،توسط مودی برای ثبت صورتحساب الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد.

هر حافظه مالیاتی باید دارای شماره شناسه یکتا باشد.شناسه یکتا توسط سازمان امور مالیاتی اختصاص داده می شود.

وضعیت سامانه و تاریخ آن به چه معناست؟

این امکان برای مودی در نظر گرفته شده که در صورت تعطیلی موقت و یا دائم بنگاه اقتصادی قابلیت اعلام و غیر فعال شدن موقت یا دائم پایانه فروشگاهی (کارت خوان) و حافظه مالیاتی خود را در سامانه داشته باشد.

مودی چگونه می تواند شناسه حافظه را دریافت نماید؟

پس از تکمیل ثبت نام و تائید مشخصات ثبت شده توسط مودی شناسه حافظه از طریق سازمان امور مالیاتی کشور به صورت پیامک برای مودی ارسال می گردد.

آیا مودی می تواند بدون دریافت شناسه حافظه از سازمان مالیاتی صورتحساب صادر نماید؟

خیر مودی بدون دریافت شناسه حافظه از سازمان مالیاتی نمی تواند صورتحساب صادر نماید.

آیا می توانیم چند کارتخوان شرکتهای مختلف ارائه کننده خدمات پرداخت را در یک مکان استفاده کرد؟

بله امکان استفاده از چند کارتخوان از شرکتهای مختلف ارائه کننده خدمات پرداخت در یک مکان وجود دارد.

آیا می توانیم یک کارت خوان و یک حافظه را برای چند محل فعالیت استفاده کرد؟

خیر، یک کارتخوان و یک حافظه فقط می تواند برای یک مکان مورداستفاده قرار می گیرد.

آیا امکان ثبت مشخصات تمام دستگاههای کارتخوان بانکی به عنوان پایانه فروشگاهی در سامانه ثبت نام وجود دارد؟

بله ، تنها کارت خوان هایی که استانداردهای پایانه فروشگاهی را دارا باشند، قابلیت ثبت نام را خواهند داشت.

استانداردها به صورت سیستمی کنترل می شوند. اگر امکان ثبت دستگاه کارت خوانی در سامانه وجود ندارد، به این مفهوم است که این دستگاه به علت عدم رعایت استانداردهای سامانه صندوق فروش فاقد تأییدیه سازمان امور مالیاتی کشور میباشد.

جرایم عدم نصب صندوق فروش و ثبت نام در سامانه مودیان کدامند؟

طبق ماده ۲۲تا ۲۵ قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، تخلفات و حسب مورد، جریمه های متعلقه به شرح زیر خواهد بود:

الف – عدم صدور صورتحساب الکترونیکی ، معادل ده درصد(۱۰%) مجموع مبلغ فروش انجام شده بدون صدور صورتحساب الکترونیکی یا بیست میلیون (۲۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال، هریک که بیشتر باشد.

ب- عدم عضویت در سامانه مؤدیان ، عدم استفاده از پایانه فروشگاهی ، عدم استفاده از حافظه مالیاتی ، استفاده از حافظه مالیاتی متعلق به سایرمؤدیان ، یا واگذاری حافظه مالیاتی خود به دیگران، معادل ده درصد(۱۰%) مجموع مبلغ فروش انجام شده از آن طرق، یا بیست میلیون (۲۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال، هر یک که بیشتر باشد و محرومیت از اعمال معافیت های مالیاتی، نرخ صفر و مشوقهای موضوع قانون مالیات های مستقیم در همان سال مالی.

پ- عدم اعلام شماره حساب یا حسابهای بانکی واحد اقتصادی که گردش مالی واحد از طریق آن یا آنها انجام می شود به سازمان، معادل ده درصد(۱۰%) مجموع مبلغ فروش انجام شده از طریق آن حساب یا بیست میلیون (۲۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال، هریک که بیشتر باشد و محرومیت از اعمال معافیت های مالیاتی، نرخ صفر و مشوقهای موضوع قانون مالیاتهای مستقیم درهمان سال مالی.

ت- عدم تحویل صورتحساب چاپی به خریدار، حذف یا مخدوش کردن صورتحساب، معادل دو درصد(۲%) مبلغ صورتحساب های مذکور یا معادل بیست میلیون(۲۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال هریک که بیشتر باشد.

ث- عدم رعایت احکام مذکور در موارد(۱۲)،(۱۳)،(۱۴) این قانون،معادل یک درصد(۱%) مبلغ فروش گزارش نشده یا معادل ده میلیون (۱۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال، هریک که بیشتر باشد.

تبصره ۱- مبلغ جریمه های ثابت مندرج در این قانون ، متناسب با نرخ تورم سالانه براساس آخرین اعلام بانک مرکزی ،  هرسال توسط سازمان اعلام می شود.

تبصره ۲- سازمان نمی تواند بیشتر از پنجاه درصد (۵۰%) جریمه های موضوع این ماده را مطابق ماده (۱۹۱) قانون مالیات های مستقیم مورد بخشودگی قرار دهد.

تبصره۳- درصورت اعمال جریمه های موضوع بندهای الفـ» و ب» این ماده ، جریمه موضوع ماده (۱۶۹) قانون مالیات های مستقیم اعمال نمی شود. در صورت اعمال جریمه های مذکور در بندهای الف» و ت» اعمال نمی شود.

ماده ۲۳- هرشخصی که به قصد تقلب یا اخلال در نظام مالیاتی کشور، اقدام به تولید، عرضه یا استفاده از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و پایانه های فروشگاهی معیوب یا تجهیزات معیوب کننده کند، یا پایانه فروشگاهی خود یا دیگران را تخریب کند، علاوه بر جبران ضرر و زیان، حسب مورد به یک یا چند مورد از مجازات های تعزیری درجه شش قانون مجازات اسلامی به غیر از حبس، محکوم می شود.

تبصره ۱- تکرار جرم موضوع این ماده برای بیش از سه بار، حسب مورد موجب مجازات های تعریزی درجه پنج قانون مجازات اسلامی به غیر از حبس، می شود.

تبصره ۲- اقدام به جرم موضوع این ماده به صورت گروهی و سازمان یافته ، موجب مجازات های تعزیری درجه چهار قانون مجازات اسلامی به غیر از حبس، حسب مورد می شود.

ماده ۲۴- درصورت عدم رعایت احکام مذکور در ماده (۲) این قانون ، سازمان موظف است مراتب تخلف را به وی و مرجع صادرکننده مجوز فعالیت واحد متخلف اعلام کند. مرجع مذکور مکلف است حداکثر ظرف مدت یک هفته از اعلام سازمان، نسبت به اخطار کتبی به واحد متخلف اقدام کند. چنانچه واحد مذکور ظرف مدت ده روز از تاریخ دریافت اخطار، نسبت به عضویت در سامانه مؤدیان اقدام نکند، برای بار اول به مدت دو هفته و برای بار دوم از دوتا شش ماه با اعلام مرجع صدور مجوز، توسط نیروی انتظامی ، و در مورد کسب وکارهای مجازی، توسط کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، تعطیل یا مسدود خواهد شد. در صورتی که پس از گذشت پانزده روز، مرجع صادرکننده مجوز تعطیلی واحد متخلف را به نیروی انتظامی یا کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ابلاغ نکند، سازمان موظف است رأساً تعطیلی واحد متخلف را به نیروی انتظامی یا کارگروه مذکور ابلاغ کند. در این صورت، مرجع صادر کننده مجوز، با متخلف در پرداخت مالیات و جریمه ها مسئولیت تضامنی خواهد داشت.                                                               

تبصره۱- درصورت تداوم تخلف واحد کسب و کار پس از گذشت یک سال ، مجوز فعالیت واحد متخلف توسط مرجع صادر کننده مجوز ابطال خواهد شد.

تبصره ۲- بانک مرکزی موظف است درگاهها و پایانه های پرداخت واحد متخلف را در زمان تعطیلی یا تعلیق فعالیت آن واحد، مسدودکند.

ماده ۲۵- پس از انقضای مواعد(مهلتها)مذکور در ماده (۳) این قانون، صورتحساب هایی که درسامانه مؤدیان ثبت نشده باشد، معتبر نبوده و قابل استناد درمراجع دادرسی مالیاتی نخواهد بود.

در صورت انتقال پایانه فروشگاهی (کارتخوان) از یک محل فعالیت به محل فعالیت دیگر مودی باید چه اقدامی انجام دهد؟

ابتدا باید در این سامانه پایانه فروشگاهی (کارت خوان) آدرس قبلی را غیرفعال نماید، سب مودی می تواند اطلاعات پایانه فروشگاهی خود و محل جدید را مجددا در همان بخش افزودن پایانه فروشگاهی، اضافه نماید.

راهنمای ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی

راهنمای ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی در ۵ بخش دسته بندی و تقدیم شما میشود :

ورود به سامانه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی

بازگشت به ثبت نام

اطلاعات مشمولیت

گزارش چکیده صندوق

لیست صندوق و پایانه فروش

ورود به سامانه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی

مؤدیان مشمول مطابق فراخوان سازمان امور مالیاتی کشور ابتدا باید وارد سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی به آدرس tax.gov.ir شده و از منوهای سمت راست گزینه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی را انتخاب نمایند.
برای ورود به این سامانه می بایست نام کاربری و کلمه عبور سامانه ثبت نام الکترونیک سازمان امور مالیاتی را داشته باشید.

برای اطمینان از داشتن نام کاربری ثبت نام الکترونیک می توانید از لینک های مرتبط پایین صفحه گزینه آیا من ثبت نام الکترونیک دارم؟ را انتخاب نمایید.
نکته: جهت دریافت مجوز ثبت اطلاعات صندوق فروشگاهی ام است وضعیت ثبت نامی مودی مورد تایید نهایی سازمان امور مالیاتی کشور قرار گرفته باشد (وضعیت ۴۵)

 

 

مؤدی با انتخاب گزینه ” ورود به سامانه ” وارد صفحه ذیل می گردد و گزینه ” ورود به سامانه ثبت پایانه های فروش ” را انتخاب می نماید.

 

با انتخاب گزینه ” ورود به سامانه ثبت پایانه های فروش ” وارد صفحه زیر می شوید، پس از وارد نمودن نام کاربری و کلمه عبور ثبت نام الکترونیک سازمان امور مالیاتی صفحه مربوط به ثبت مشخصات صندوق و حافظه مالیاتی مشاهده می شود.

 

بازگشت به ثبت نام

مؤدی با انتخاب این گزینه می تواند وضعیت ثبت نام خود را در کد اقتصادی مشاهده نماید.

 

در صورتی که مودی وضعیتی کمتر از ۵۴ دارد، می بایست در صفحه نخست (مانند تصویر زیر) پیغام خطاهای قرمز رنگ را برطرف نموده و ثبت نام خود را به منظور اعتبارسنجی تایید نهایی نماید.

 

مؤدی میتواند برای بازگشت به ثبت صندوق فروش و حافظه مالیاتی از منوی سایر خدمات” گزینه ثبت صندوق فروش و حافظه مالیاتی” را انتخاب نماید.

 

اطلاعات مشمولیت

مؤدی به منظور شروع فرآیند ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی، ابتدا وارد صفحه ” اطلاعات مشمولیت” میشود. در این فرم نوع مشمولیت و تاریخ مشمولیت را با توجه به فراخوانهای مربوط به صندوق فروش و نوع فعالیتی که دارد تعیین و در لیست مورد نظر انتخاب مینماید.

 

لازم به ذکر است فعالین حوزه درمان، مشمول بند ی تبصره (۶)قانون بودجه ۱۳۹۸ میباشند و تاریخ مشمولیت، آنها تاریخ ۱۳۹۸/۰۱/۰۱ است و مؤدیانی که مشمول فراخوان شهریور ماه هستند باید گزینه ” مشمول سال ۸۹۳۱ مشمول فراخوان شهریور ماه ۱۳۹۸و تاریخ مشمولیت آن را باید ۱۳۹۹/۰۱/۰۱ انتخاب نماید.

گزارش چکیده صندوق

مؤدی با انتخاب دکمه ثبت در فرم مشمولیت وارد صفحه چکیده اطلاعات ثبتی در سامانه ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی می شود و می تواند خالصه ای از اطلاعات ثبت شد در پرونده مالیاتی خود را مشاهده نماید.

 

همچنین مؤدی می تواند با انتخاب گزینه ” گزارش چکیده صندوق ” وارد همین فرم مربوطه شود.

لیست صندوق و پایانه فروش

مؤدی به منظور ثبت مشخصات صندوق فروش و حافظه مالیاتی گزینه لیست صندوق و پایانه فروش را انتخاب می نماید، لیستی از صندوقهایی که ثبت نموده است را مشاهده می نماید.

(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

نکته: اطلاعات ثبت شده در این بخش قبل از ثبت بررسی گردیده و مورد تایید می باشد به همین خاطر امکان ویرایش و حذف وجود ندارد.
در صورتی که مؤدی بخواهد اطلاعات صندوق جدید را ثبت نماید می بایست از باالی جدول گزینه افزودن صندوق جدید را انتخاب نمودده و وارد فرم زیرمی گردد.

 

مؤدی پس از ثبت شماره سریال استاندارد پایانه فروشگاهی دکمه بررسی سریال را انتخاب می نماید، درصورتی که شماره سریال وارد شده درست باشد، اطلاعات مربوط به شماره سریال حافظه مالیاتی، شماره شبا حساب، شرکت تأمین کننده و نوع دستگاه بارگذاری میشود و نیازی به تکمیل کردن بقیه فیلدهای اطلاعاتی توسط مؤدی نمیباشد.

در ادامه با انتخاب گزینه اضافه به لیست اطلاعات صندوق به لیست صندوقها اضافه می گردد.(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

 

نکته: شرکت های تأمین کننده مورد تأیید سازمان امور مالیاتی می باشندکه در لیست می توانید نام آن ها را مشاهده نمایید)تصویر زیر(، مودی بر اساس شرکتی که صندوق را از آن خریداری نموده می بایست این فیلد و نوع دستگاه را تکمیل نماید.(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

 

شماره شبا متصل به پذیرنده در واقع شماره شبا حساب مربوط به کارتخوان مورد استفاده می باشد.

(خدمات کامپیوتری وحید - مسجد کبود تبریز)

ثبت نام آزمون وکالت دادگستری 98 (اوایل آبان 98)

لیست اسامی کشورهایی که در قرعه کشی لاتاری ۲۰۲۱ آمریکا می توانند شرکت کنند

سایت ثبت نام لاتاریLottery DV-2021 گرین کارت آمریکا

ثبت ,  ,مالیاتی ,صندوق ,حافظه ,سامانه ,    ,صندوق فروش ,حافظه مالیاتی ,و حافظه ,فروش و ,بیست میلیون ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ,پایانه فروشگاهی کارتخوان ,کننده خدمات پرداخت ,میلیون ۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال،

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دست نوسته ها ( معتاد عشق یعنی تووووو